vlag Nederlandsvlag Engelsvlag Duits
Home arrow Verkoop recreatiewoningen arrow Watervilla's

Image

Image

Image

Image

Image

Watervilla's (120 m2) / Ligplaats voor Woonark permanente bewoning

Via een lommerrijk, 's avonds verlicht laantje met pergola's, rozenboog en weelderige beplanting bereikt u de nieuwe onder architectuur gebouwde Watervilla met bruto woonruimte van 120 M2 gelegen in eigen grond en water. Het grote zonneterras is gesitueerd op het zuiden. In plaats van aan een gehuurde steiger ligt de Watervilla aan een nieuwe damwand en aangelegde tuin die wordt uitgegeven in eeuwigdurende erfpacht.

Indeling
Na een riante entree bereikt u de hal met gastentoilet en technische ruimte waarin de cv ketel is geïnstalleerd die de vloerverwarming onafhankelijk aanstuurt vanuit de twee woonlagen. De woonkamer met grote schuifpui en luxe open complete Siematic keuken bevindt zich op terrasniveau, waarop tevens de openslaande deuren van de keuken uitkomen.
Een gebogen brede trap naast een panoramisch raam in de woonkamer geeft toegang tot de tweede woonlaag met hal, masterbedroom, 2 kinderkamers, separate toilet, luxe badkamer met douche en ingebouwde kasten.

Uitvoering
De Watervilla is gebouwd voor permanente bewoning, de isolatie en dubbele beglazing is berekend op strenge vorst en warme zomers. Door de gehele woning zijn plafonnieres, inbouwspots in het plafond en in de ronde trap, TV- telefoonaansluitingen en een geavanceerd ventilatiesysteem aangebracht.

Gekozen is voor zo veel mogelijk natuurlijke onderhoudsvrije materialen en een rond dak met hemelafvoeren voor een vlotte afvoer van regenwater.

De Watervilla voldoet volledig aan alle hedendaagse technische eisen voor permanente bewoning. Het ontwerp, de materiaalverwerking, de ligging met ruime tuin en een gereserveerde ligplaats voor een pleziervaartuig op slechts 75 meter in een privé haven direct aan de Loosdrechtse Plassen maakt deze woning uniek in zijn soort.

Te Koop: Ligplaats zonder woonark, permanente bewoning

Specificaties Ligplaats:
Afmeting ligplaats ca. 16,50X5,00m,
Inclusief ontheffing Plassenschap Loosdrecht e.o.
Maximale toegestane afmeting woonark 12,00 X 5,00m.
Diepgang maximaal 130 cm.
Afmeting 16,50 X 5,50 m,
Schoon grond/water verklaring,
Nieuwe damwand,
Nieuwe gas, elektra, cai, water, telefoon leidingen,
Nieuwe aansluitkast,
Nieuwe waterput/legionella roof,
Vraagprijs eigen grond en water € 225.000,-- v.o.n., gunning voorbehouden,
Aangrenzende tuin van ca. 100 M2 wordt uitgegeven in eeuwigdurende erfpacht.
Canon € 1.945,07 geïndexeerd per jaar.