vlag Nederlandsvlag Engelsvlag Duits
Home arrow Verkoop recreatiewoningen arrow Penthouses

Image
Image
Recreatiewoning te koop direct aan de Loosdrechtse Plassen met 1 slaapkamer, luxe badkamer, open keuken, woonkamer met openhaard en riant balkon

Penthouses (55m2)

De Penthouses die te koop staan zijn door de combinatie van luxe, comfort en een kilometers weids uitzicht over de Loosdrechtse Plassen bijzonder exclusief te noemen.

Via een ruime entree bereikt u de woonkamer met kamerbrede schuifpui en schitterend zonnebalkon (15m2). In de woonkamer vindt u een complete keuken, bestaande uit een nat gedeelte met vaatwasser, gootsteen en berging en een kookeiland met koelkast, keramische kookplaat en afzuiger. De slaapkamer en de fraai betegelde badkamer zijn verbonden tot een ruime combinatie voorzien van alle comfort, waaronder een Turks bad.

In deze penthouses beschikt u over vele gemakken zoals vloerverwarming, dubbele zonwerende beglazing en aansluitingen voor wasmachine, droger, telefoon, fax, internet en kabeltelevisie - zonder extra bouwkundige kosten. Uiteraard is de ligplaats voor uw boot gereserveerd.