vlag Nederlandsvlag Engelsvlag Duits
Home arrow Verkoop recreatiewoningen

Image
Luxe recreatiewoningen in Loosdrecht direct aan de Plas met de boot voor de deur waar u het gehele jaat gebruik van kunt maken
Recreatiewoningen te koop in het centrum van Nederland tussen Amsterdam en Utrecht
Recreatiewoningen te koop in Loosdrecht direct aan de Plas waar de boot voor de deur kan liggen

Recreatiewoningen te koop!

In het rustgevende groene hart van Nederland ligt een uitgestrekt natuurgebied met rivieren en meren: de Loosdrechtse Plassen. Aan deze plassen, tussen Amsterdam (25 km) en Utrecht (12 km) ligt welgeteld één park met recreatiewoningen direct aan het water: Rien van den Broeke Village.

Ons village biedt u persoonlijk woongenot van het hoogste niveau. Dankzij de unieke ligging direct aan het water, de eigentijdse architectuur met mediterrane accenten en veel modern comfort voelt ook de meest kritische bewoner zich hier direct thuis. Zowel het village als onze persoonlijke service zijn volledig afgestemd op de privacy van de veeleisende gast.

In de nabije omgeving is van alles te doen: er zijn musea en vele mogelijkheden voor (indoor) tennis, squash, bowling, midgetgolf, parachutespringen, waterskiën en andere vormen van watersport.

De Loosdrechtse Plassen zijn tot ver buiten onze landsgrenzen vermaard vanwege de overweldigende natuur, zeer uitgebreide watersportmogelijkheden, gezellige terrasjes en kwaliteitsrestaurants. Niet ten onrechte wordt dit gebied vaak aangeduid als de Watertuin van Nederland.

Combineer het beste van twee werelden: modern comfort midden in de vrije natuur, op niet meer dan een steenworp afstand van het bruisende hart van Nederland. Ontdek Rien van den Broeke Village!