vlag Nederlandsvlag Engelsvlag Duits
Home arrow Vakantiepark info

Genieten van natuur en comfort in uw vakantiewoning

Rien van den Broeke Village is een eigentijds bungalowpark. Hier huurt u Bungalows, Penthouses, Panorma Villa’s, Watervilla's en het Landhuis met alle modern comfort op een unieke locatie direct aan de Loosdrechtse Plassen, tussen Amsterdam, Utrecht en ’t Gooi.

Vanuit uw vakantiewoning kunt direct in uw boot stappen om de omgeving te verkennen op het water, mocht u geen boot bezitten kunt u deze in Loosdrecht huren.

Houdt u meer van fietsen of wandelen dan kunt u vanaf bungalowpark Rien van den Broeke Village uitstekende fiets- of wandelroutes starten.

Op loopafstand van bungalowpark Rien van den Broeke Village bevinden zich een aantal gezellige restaurants waar u aan het einde van de dag kan genieten van een heerlijke maaltijd.

Geniet van de natuur, van uw rust en van het comfort van uw vakantiewoning.


Bungalowpark Loosdrecht met vakantiewoningen aan de Loosdrechtse Plas met de boot voor de deur Heerlijk genieten van de rust en de natuur op het terras van uw vakantiewoning op bungalowpark Loosdrecht tussen Amsterdam en Utrecht Vakantiewoningen aan de Loosdrechtse Plas waar u kunt genieten van de rust en de natuur van Loosdrecht De rustgevende natuur van de Loosdrechtse Plassen waar u tot rust komt in een van de luxe vakantiewoningen in Loosdrecht Bungalowpark aan de Loosdrechtse Plassen waar u vanuit uw vakantiewoning in de boot kunt stappen en genieten van de natuur van Loosfdrecht