vlag Nederlandsvlag Engelsvlag Duits
Home arrow Vakantiehuizen *Verhuur Loosdrecht
Luxe vakantiewoningen in Loosdrecht direct aan de Plas met de boot voor de deur tussen Amsterdam en Utrecht
Image
Image
Image
Klik voor vergroting

Luxe en rust in een schitterende vakantiewoning:

Geniet van uw vakantie in één van de vakantiehuizen op deze unieke locatie direct aan de Loosdrechtse Plassen, gunstig gelegen tussen Amsterdam, Utrecht en het Gooi: bungalowpark Rien van de Broeke Village.

De Panorama Villa's zijn schitterend gelegen direct aan de Loosdrechtse Plassen. Een aantal Panorama Villa’s zijn direct grenzend aan het water waar u vanaf uw terras direct in uw boot kunt stappen. De ruime Villa's hebben drie slaapkamers, een ruime badkamer en woonkamer met open keuken en openhaard.

De Luxe Watervilla’s zijn prachtig gelegen in een vaart op ca. 50 m1 van de Loosdrechtse Plassen. Via een lommerrijk, 's avonds verlicht laantje met pergola's, rozenboog en weelderige beplanting bereikt u de nieuwe onder architectuur gebouwde Watervilla met bruto woonruimte van 120 M2. Het grote zonneterras is gesitueerd op het zuiden.

De gezellige Bungalows stralen dankzij hun L-vormige terras een mediterrane sfeer uit. De bungalows beschikken over twee slaapkamers, een badkamer met bad of douche en een woonkamer met open keuken en een openhaard. Een beperkt aantal bungalows liggen op een privé eiland met een weids uitzicht over de Loosdrechtse Plassen.

Welkom in uw vakantiewoning!

Luxe vakantiewoningen direct aan de Plas in het gezellig Loosdrecht tussen Amsterdam en utrecht Bungalowpark Rien van den Broeke Village ligt gelegen aan de Loosdrechtse Plassen waar u heerlijk kunt genieten van de natuur Bungalowpark Loosdrecht aan het water waar u heerlijk kunt genieten van de rust en de natuur