vlag Nederlandsvlag Engelsvlag Duits
Home arrow Vakantiehuizen *Verhuur Loosdrecht arrow Bungalows


ImageImageImageImageImageImagePlattegrond Bungalows met twee slaapkamers badkamer met bad en douche woonkamer met open keuken open haard en L vormig terras

Klik op foto voor vergroting

Bungalows

Deze modern vormgegeven vakantie bungalows stralen mede dankzij hun L-vormige terras een mediterrane sfeer uit.

Indeling
Elke smaakvol ingerichte bungalow beschikt over een woonkamer met open haard (optioneel voor de bungalows op het eiland), open keuken, een compleet ingerichte badkamer met bad en/of douche en twee slaapkamers. Het aan de zonzijde gelegen terras met aangelegde tuin is tevens via een schuifpui bereikbaar.

Uitvoering
Alle vakantie bungalows zijn gebouwd met volwaardige spouwmuren en voorzien van isolatie rondom, moderne plavuizen, vloerverwarming en dubbele beglazing alsmede hardhouten deuren en kozijnen. Ook deze vakantiewoningen zijn voorzien van kabeltelevisie, telefoonaansluiting en mogelijkheden voor gebruik van draadloos internet .

Deze vakantiewoningen staan het gehele jaar door tot uw beschikking en liggen op slechts enkele meters afstand van de Loosdrechtse Plassen. Enkele van deze vakantiebungalows staan op een bij bungalowpark Rien van den Broeke Village behorend privé-eiland en bieden een weids en uniek uitzicht over het water. Deze bungalows zijn te bereiken per bijbehorende roeiboot.
Uiteraard is er een ligplaats voor uw eigen pleziervaartuig in de jachthaven gereserveerd.


Kenmerken

Oppervlakte: 50 m2

Personen: 4 tot 6

Aantal slaapkamers: 2

Ligging: vrijstaand

Wasdroger: ja

Wasmachine: ja

Telefoon: ja

Prijs: v.a. € 570,-- per week